Prodej multifunkčního objektu s užitnou plochou 577 m2 , pozemek 2 938 m2

Cena: 24 000 000 Kč
Financování:na hypotéku za 103 368 Kč měsíčně
Druh: jiné
Typ: prodej
Okres: Benešov
Lokalita: Loket
PENB: B 78 kWh/m2/rok
Aktualizace: 05.09.2024 09:00
Číslo zakázky: 6649200
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 693 m2
Výměra pozemku: 2938 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Hledáte skvělou investiční příležitost, kde můžete rozvíjet své podnikání? Pak doporučuji koupi multifunkčního areálu pivovaru Švihov s velkým potencionálem využití. Areál, který má skvělou strategickou pozici se nachází v blízkosti chráněného turisty vyhledávaného území u vodní nádrže ŠVIHOV (Želivka) a zároveň v blízkosti dálnice D1 (EXIT 66), má rozlohu o výměře 2938 m2. V areálu najdete celkem 3 budovy, 2 novostavby a původní stodolu, která poskytuje nespočet možnosti pro využití do budoucna. Dále je jeho součástí 12 parkovacích míst, sklep a rozsáhla část travních ploch, které nabízejí další možnost rozšíření a využití celého komplexu.
Doposud zde byl provozován minipivovar s pivním klubem, ubytovacím zařízením, rodinný dům. Hostil nespočet festivalu a pivních sešlostí, ale díky výborně rozloženým prostorům nabízí mnoho možností využití, jak v gastro, turistickém tak průmyslovém odvětví. Areál by se dal okamžitě využít jako pekárna, cukrářská výrobna, či jakákoliv potravinářská výroba. Strategická poloha areálu u dálnice D1 zaručí snadnou distribuci produktu po celé ČR.

Budova pivovaru, s užitnou plochou 335 m2 , kterou lze díky speciálně upravené konstrukci využívat i jako výrobní halu je z litého betonu, je zcela odhlučněna a splňuje veškeré hygienické normy pro potravinářskou výrobu. V této budově se nachází kromě výrobních prostor a chladících místností ubytování a zázemí pro zaměstnance. Vytápění budovy je zajištěno rekuperační jednotkou.

V druhé budově, rodinném domě, s užitnou plochou 242 m2 najdete ,,pivní klub,, kuchyň, sociální zařízení, farmářský obchod, pracovnu a apartmány. Tyto prostory lze upravit a využívat dle vlastního uvážení. V budově lze vytvořit například, wellness, kanceláře, či další prostory pro ubytování. Topení je zajištěno tepelným čerpadlem s podlahovým vytápěním. Díky tomu je dům energeticky úsporný se štítkem PENB kategorie B.

Třetí budovou v areálu je původní stodola, to jak bude využitá je na novém majiteli, lze ji využívat jako garáže, skladové prostory, prostory pro meetingy, svatby, rauty…..

Celý areál je napojený na obecní vodovod a zároveň disponuje vlastní studnou. Odpad je řešen prostřednictvím ČOV a zásaku.
Dle znaleckého posudku, který máme k dispozici je odhadovaná cena objektu 31.000.000,- Kč, aktuálně objekt nabízíme 24.000.000,- Kč. Konečná cena a podrobnosti prodeje k jednání.

Pro bližší informace mě prosím neváhejte kontaktovat, těším se na Vás na prohlídce.

Realitní makléř:

Olga Kupcová
tel: 420736620013

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 175 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop