Vysoce moderní rodinný dům pro náročné, Olbramovice

Cena: 14 980 000 Kč
Financování:na hypotéku za 64 519 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Benešov
Lokalita: Olbramovice u Votic
PENB: B 103 kWh/m2/rok
Aktualizace: 16.06.2024 13:00
Číslo zakázky: 6543230
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 235 m2
Obytná plocha: 133 m2
Výměra pozemku: 987 m2
Počet pater: 1
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Garáž: ano
Těšit se z dechberoucího výhledu do okolních svahů zeleně, nechat se nabíjet klidem venkovské atmosféry a přitom být nadosah nejen Praze, ale i veškeré občanské vybavenosti? Toto a mnohem víc nabízí moderní dům, který se nachází na okraji malebné obce Olbramovice ve vyhledávaném benešovském kraji.
S celkovou plochou pozemku 987 m2 a obytnou plochou 135 m2 nabízí dostatek prostoru pro velmi komfortní bydlení pro náročné. Udržovaná zahrada poskytuje dostatek prostoru jak pro nadšence do produktivních zahrádek, sadaření, tak i pro sportovní vyžití a bazén. Velkou přidanou hodnotou je hluboký vrt přímo na pozemku, ze kterého je zajištěna závlaha.

Prostorný dům disponuje třemi útulnými pokoji. Designová kuchyň s vestavěnými spotřebiči je spojena se vzdušným obývacím pokojem. Na ten navazuje velkorysá krytá terasa (47 m2) poskytující dokonalé zázemí pro trávení společného času s rodinou, přáteli či o samotě při relaxu s výhledem do půvabné krajiny. Dům je plně vybaven vkusným nábytkem, což usnadní novým majitelům přechod do nového domova.

Nemusíte se bát ani o parkování, jelikož k domu náleží rozlehlá garáž pro 2 auta + 2 motorky. A stále poskytne dostatek prostoru i pro dílenský kout. Objemný podkrovní prostor pak obsáhne vše, co běžně není potřeba mít po ruce.

Neváhejte a přijeďte se pokochat jedinečnou nemovitostí a okolní krajinou, navnímat jak komfortní domov se Vám nabízí.

Realitní makléř:

Michal Svoboda
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 80 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop