Novostavba rodinného domu v obci Brzotice

Cena: cena v RK
Informace k ceně: dohodou, Včetně provize a právního servisu., cena
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Benešov
Lokalita: Loket
PENB: G
Aktualizace: 06.05.2024 15:44
Číslo zakázky: 00442
Výměra pozemku: 1082 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Hledáte rodinný dům v klidné lokalitě, ale zároveň s výbornou dostupností do Prahy? Takový Vám mohu nabídnout. Dům je aktuálně rozestavěný a do konce března by měl být pod střechou.

Rovinatý pozemek nabízí rozlohu krásných 1082 m2 a leží v boční ulici, kde budete mít jen jedny sousedy.

Dům, na který je aktuálně ve výstavbě, má rozlohu 95 m2 a dispozici 5+kk. Disponuje šatnou, dvěma koupelnami a dalším samostatným WC. Dům je navržen jako pasivní a ve vysokém technickém standardu.

Brzotice, kde leží nabízený pozemek, jsou součástí obce Loket v okrese Benešov. Největší předností je výborná dopravní dostupnost do Prahy, kam dorazíte asi za třičtvrtě hodiny. Velmi dobrou občanskou vybavenost nabízí 5 km vzdálené Dolní Královice, kde najdeme kromě obchodů, lékařů, pošty, restaurací najdeme i základní a mateřskou školu.

Pokud Vás nabídka pozemku, kde můžete rovnou začít budovat svůj domov, zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací či sjednání prohlídky.

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 131 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop