Prodej, Rodinné domy 7+kk/G, 210m2 - Loket

Cena: cena v RK
Informace k ceně: volejte makléři
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Benešov
Lokalita: Loket
PENB: G
Aktualizace: 28.03.2024 09:34
Číslo zakázky: 14232105
Stav: výborný
Obytná plocha: 230 m2
Výměra pozemku: 1091 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme Vám ke koupi kvalitní nemovitost složenou z rodinného domu, zahradním domkem s pergolou a okrasné zahrady 30 minut autem z Průhonic. Dům je velmi prostorný a k užívání Vám nabízí dispozici 7+kk s garáží, sklepem a další zahradní stavbou na pozemku. Zcela jistě si zamilujete i zahradní pergolu z masivní konstrukce pro letní vyžití společně s bazénem. Ozdobou okrasná zahrady je pak zlatice, jasmín, motýlí keř - komole Davidova, šeřík, hortenzie, vajgélie, tavolníky, ptačí zob, dříšťály, hlohyně, růže, dlužicha, skalníky, bohyška - hosta, brslen, japonská vrba. Z ovocných stromů pak pološvestka, letní jabloň, jeřáb, hruškojabloň – nashi a 3 x jabloň. Celkové pojetí nemovitosti je velmi příjemné až romantické.
Z technických dat uvádíme: Dům je po citlivé rekonstrukci (platová okna, dveře, zárubně, topení-tělesa, střešní krytina Bramac). IS: Elektřina, obecní vodovod + studna, odpad kanalizace, topení tepelné čerpadlo + tuhá paliva. Užitná plocha je 190m2 a plocha pozemku 1091m2. Více na osobní prohlídce, nebo u makléře nabídky. Strana prodávající si vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci na základě jeho zvolených kritérií.
Obec Loket se nachází v okrese Benešov, kraj Středočeský. Žije zde 609 obyvatel. Ve vzdálenosti 17 km západně leží město Vlašim, 19 km východně město Světlá nad Sázavou, 22 km jižně město Humpolec a 28 km jižně město Pelhřimov.
Zveme Vás na prohlídku a rádi Vás nemovitostí provedeme.
Realitní makléř:

Marek Čihák
tel: 420601169060

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 83 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop