Prodej chaty 49 m2, na pozemku 479 m2 ve Čtyřkolech, okr. Benešov

Cena: 4 960 000 Kč
Financování:na hypotéku za 21 362 Kč měsíčně
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Benešov
Lokalita: Čtyřkoly
PENB: G
Aktualizace: 09.05.2024 10:27
Číslo zakázky: 2572
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Umístění: okraj obce
Zastavěná plocha: 49 m2
Výměra pozemku: 479 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: jiné
Kanalizace: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Nabízím na prodej rekreační chatu o velikosti 49 m2, na pozemku o rozměrech 479 m2, ve Čtyřkolech u Čerčan.

Chata byla rekonstruována tak, aby mohla sloužit k bydlení (plastová okna, nová plechová střecha, koupelna, internet atd.). Nachází se na mírně svažitém pozemku, ze kterého je pěkný výhled na okolí a fotbalové hřiště. Pozemek je částečně oplocený a nachází se na něm dvě studny. K chatě se dostanete po dvou příjezdových cestách (spodem, horem).

Do chaty je přivedena voda, elektřina (3 x 25 A), na odpad slouží jímka, v místnostech připraveny rozvody na el. radiátory fotovoltaikou. Jinak se dá chata vytápět krbovými kamny s výměníkem (dřevo). Součástí této zaizolované dřevostavby je zděný přístavek, ve kterém je připraveno k dokončení teplovodní podlahové vytápění.

Interiér chaty v přízemí nabízí prostornou obývací část s krbovými kamny, pokoj a kuchyň. Nová koupelna se sprchou a WC jsou umístěny rovněž v přízemí. V podkroví je prostorný ložnice nebo pokojík.

Mezi klady patří dobrá dopravní dostupnost (silnice E55 - 28 min od Prahy, 3 min vlaková zastávka - 45 min od Prahy, autobusová integrovaná doprava). V okolí je krásná příroda a řeka Sázava.

Budu se těšit na osobní prohlídce ve Čtyřkolech. Kdyby cokoliv, obraťte se na mě.
Mgr. Alice Seidlová

Realitní makléř:

Alice Seidlová
tel: 734279330

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 33 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop