Prodej bytu 3+1 s terasou v menším bytovém domě Votice, ulice Martinů

Cena: 4 246 000 Kč
Informace k ceně: Cena včetně provize!
Financování:na hypotéku za 18 287 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Benešov
Lokalita: Votice
Ulice: Martinů
PENB: D
Aktualizace: 02.05.2024 11:26
Číslo zakázky: 6478060
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 429 m2
Obytná plocha: 70 m2
Počet pater: 3
Patro: 2
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Na prodej nabízím byt 3+1 s terasou, nedaleko centra Votic v ulici Martinů, ve Středočeském kraji. Byt se je ve 2. patře 2 patrového cihlového domu má užitnou plochu 70 m2 + terasu o velikosti 7 m2. Kromě toho byt nabízí také sklep cca 2 m2. V domě najdete i společné prostory (sušárna, kolárna..)

Tento byt prošel částečnou rekonstrukcí. V bytě je pěkná, prostorná kuchyně s krásným výhledem, kuchyňská linka, na oknech jsou el ovládané předokenní žaluzie, zdařilá koupelna se sprchovým koutem a připojením na pračku. Na nového majitele zbývají dokončit poslední práce, jako jsou obložky dveří, podlahy a výmalba (doladíte si barvy a provedení podle svého vkusu a preferencí!).

Byt je umístěn v klidné části města s výbornou dostupností do centra a veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí, kde najdete školu, školku, koupaliště, nedaleko sjezdařský areál "Monínec"

Votice jsou výhodné svou polohou a svým napojením na Integrovanou dopravu, díky které je dobré spojení do Prahy Vlakem i autobusem.
Pokud hledáte prostorný a světlý byt s vlastní terasou, tento byt ve Voticích by mohl být vaší ideální volbou. Pro další informace mne neváhejte kontaktovat na mail, rád Vám poskytnu veškeré informace a domluvím prohlídku. Nezmeškejte tuto příležitost pořídit si bydlení v dobře řešeném bytě s příjemným okolím.
Případnou hypotéku Vám pomohu vyřídit.
Realitní makléř:

Roman Kasalý
tel: +420731644644

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 116 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop